Meteen naar de inhoud

Kalender Augustus September 2023 Afdrukken [Maand, Weken]

De Kalender Augustus September 2023 in Nederland biedt een schat aan mogelijkheden voor wetenschappers en onderzoekers. Met een groot aantal conferenties en evenementen, onderzoeksinstellingen van wereldklasse en toegang tot geavanceerde technologie en faciliteiten is het een spannende tijd voor wie zijn wetenschappelijke horizon wil verbreden en wil samenwerken met collega-experts.

Kalender Augustus September 2023

Kalender Augustus September 2023

PDF

Nederlandse Chemie Conferentie: De Nederlandse Chemische Conferentie is een jaarlijks evenement dat chemici, onderzoekers en studenten uit heel Nederland samenbrengt om hun onderzoek en ideeën te delen. De conferentie vindt gewoonlijk eind augustus of begin september plaats en biedt een platform voor onderzoekers om contacten te leggen en samen te werken aan chemiegerelateerde projecten.

Nationale Biologische Handelsbeurs: De Nationale Biologische Landbouwbeurs vindt begin september plaats en is de grootste biologische vakbeurs in Nederland. Dit evenement is een gelegenheid voor boeren, producenten en andere belanghebbenden in de biologische landbouw om hun producten te presenteren en kennis uit te wisselen over duurzame en biologische landbouwpraktijken.

Kalender Augustus September 2023 Afdrukken

Kalender Augustus September

PDF

Nederlandse aardobservatieconferentie: Het Nederlands Aardobservatie Congres vindt eind augustus of begin september plaats en is een gelegenheid voor wetenschappers en onderzoekers op het gebied van aardobservatie om hun werk te delen en de laatste ontwikkelingen in het veld te bespreken. De conferentie biedt een platform voor samenwerking en netwerken tussen onderzoekers en belanghebbenden op het gebied van aardobservatie.

Innovatief onderzoek: Nederland is de thuisbasis van verschillende toonaangevende onderzoeksinstellingen, universiteiten en bedrijven die innovatief onderzoek verrichten op gebieden als biotechnologie, duurzame energie en landbouw. Tijdens de maanden augustus en september zijn deze instellingen en bedrijven actief betrokken bij onderzoeksprojecten en samenwerkingsverbanden die tot doel hebben enkele van ’s werelds meest urgente uitdagingen aan te pakken.

Kalender Augustus en September (Kalender Augustus September 2023 )

Kalender Augustus en September

PDF

Nationaal Weekend van de Wetenschap: Hoewel het Nationaal Wetenschapsweekend gewoonlijk begin juli plaatsvindt, kunnen sommige evenementen en activiteiten overlopen naar augustus of september. Dit evenement is een gelegenheid voor het publiek om kennis te maken met wetenschap en technologie door middel van praktische activiteiten, workshops en demonstraties.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en heeft tot doel wetenschappelijke geletterdheid te bevorderen en de volgende generatie wetenschappers te inspireren.

Maand Kalender Augustus September 2023

Maand Kalender Augustus September

PDF

De augustus-septemberkalender in Nederland is een spannende tijd voor wetenschappelijke ontdekkingen en samenwerking. Met tal van wetenschappelijke conferenties en evenementen en toegang tot toponderzoeksinstellingen en -faciliteiten biedt het een uitstekende gelegenheid voor wetenschappers en onderzoekers om kennis te delen, te netwerken en de grenzen van het wetenschappelijk inzicht te verleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *